Mi is ott leszünk az Educato-n

YouTube RSS

2009. január 23-24-én rendezik meg az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpont A és C csarnokában.

A győri Széchenyi István Egyetem standján kollegámmal Bertók Norberttel népszerűsítjük a IV. Széchenyi Futamot a középiskolások körében is. Mindenkit várunk szeretettel aki gondolkozik a nevezésen és szeretne még egy két kérdésre választ kapni.

 

A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről. A továbbtanulásra készülő középiskolások "gyakorló egyetemistáktól, főiskolásoktól" kaphattak választ kérdéseikre - színesebb, személyes élményeken is alapuló tájékoztatással könnyítendő a megfelelő iskola kiválasztását. Az előző évek kiállításainak sikere alapján a két nap során mintegy 40.000 látogató - középiskolás diákok, szülők, pedagógusok, intézményvezetők és -fenntartók - megjelenésére számítanak a szervezők.

A kiállítás minden látogató számára ingyenes és minden nap 10-től 17 óráig tart nyitva.

Írta: Petis László