Gyere Keszthelyre, remek verseny lesz!

YouTube RSS

Június első szombatján a Balaton partjánál találkozhatunk a Széchenyi Futam által ismertté vált, hazai fejlesztésű alternatív hajtású járművekkel. Gyere el vagy kövesd online a programot!

A Keszthelyi Környezetvédő Egyesület és az INNO-MOBIL Sportegyesület Keszthelyen rendezi meg az I. Georgikon Futamot. A verseny a Városi Strand mögötti parkolóban zajlik majd, előtte azonban - 8.00 és 10.30 között - négy helyszínt (Pannon Egyetem Georgikon Kara, Kossuth Lajos utca, Skála áruház, Városháza) érintő felvonuláson ismerkedhetnek meg a városlakók, a turisták és valamennyi érdeklődő a járművekkel.

A futam, amely Keszthely Napja és a Környezetvédelmi Világnap eseménysorozatához kapcsolódik, Ruzsics Ferenc polgármester jelzésére indul 11 órakor.

A leintést követően, 11.30-tól a média regisztrált képviselőinek lehetőségük nyílik a különleges járművek kipróbálására, majd a program eredményhirdetéssel zárul, előre láthatólag 13 órakor.

Aki nem tud személyesen eljönni Keszthelyre, itt, a honlapon keresztül is nyomon követheti az eseményeket, ugyanis élőben közvetítjük a fontosabb történéseket, az eredményeket, s néhány rövid interjút is készítünk a helyszínen.