Új helyszín, új élmények - jön az ötödik futam

YouTube RSS

Egy hónap múlva startol az alternatív hajtású járművek legrangosabb hazai versenye Győrben. Az április 23-25. közötti hétvége innovációs és környezetvédelmi szempontból is jelentős programján immár negyven csapat mérnökei és pilótái mérik össze tudásukat - összesen hatvan jármű áll majd rajthoz.

Minden részletében újdonságokat tartogat az ötödik Széchenyi Futam. A résztvevők és az érdeklődők szempontjából egyaránt a legfontosabb változás, hogy a Széchenyi István Egyetemen zajló nagyszabású építkezés miatt a korábbi helyszín nem alkalmas az egyébként is megnövekedett érdeklődés mellett zajló program lebonyolítására. A verseny új otthona az Audi Hungaria Motor Kft. előtti parkolóterület lesz, amely többek között annak is köszönhető, hogy hazánk legnagyobb autóipari vállalata immár a Széchenyi Futam gyémánt fokozatú támogatója.

A pénteki és szombati „bemelegítő” programok helyszíne továbbra is az egyetem és a belváros marad – ezek kapcsán szintén számos meglepetéssel készülnek a szervezők. Vasárnap kiegészítő programként aszfaltrajzverseny várja a kicsiket, sörsátor a nagyokat, lesz még koncert valamennyi korosztálynak, így nem kérdés, hogy egy gyors reggeli szavazást követően, netán a késő délutáni voksolást megelőzően ott az egész család helye az Audi Hungaria győri gyára előtti parkolóban!

A részvétel természetesen díjtalan. Akik mégsem tudnak személyesen kilátogatni a futamra, azok számára jó hír, hogy idén is élőben közvetítjük az eseményeket fényképekkel, rövid szöveges bejegyzésekkel, azonnali eredményközléssel és helyszíni interjúkkal itt, a Széchenyi Futam hivatalos honlapján.

Találkozunk tehát április végén! Addig is folyamatosan közlünk információkat a versenyről, így érdemes gyakran visszalátogatni honlapunkra.