Kezdődik! Már érkeznek a versenygépek a futamra...

YouTube RSS

Pénteki helyszíni tudósításunkból kiderül, milyen járműcsodák állnak rajthoz vasárnap, miután szombaton meghódítják Győr belvárosát. Kövesse online a készülődést!

14.06
Ez a délelőtt a gépátvétel, a műszaki ellenőrzés jegyében zajlott. A csapattagok hamarosan indulnak az Audi Hungaria Motor Kft. gyárába, ahol megtekintik a multinacionális autóipari vállalat szerelőcsarnokaiban folyó munkát, majd ismertetésre kerülnek a versenyszabályzat részletei.

Időközben egyre több különleges járgány vette birtokba a parkolólemezt, köztük több régi ismerőst köszönthetünk. Újra itt a Reva, az Antibringa, immár négy elektro-gokart néz farkasszemet egymással, láttunk gyerekméretű elektromos motorokat is. A horvátok különleges terepjáró-micsodával rukkoltak elő, amit látszólag valami palackozott anyag hajt, valójában ez is elektromos négykerekű - talán.

A helyszínre látogatott Dr. Szekeres Tamás, az egyetem rektora és helyettese, Dr. Kardos Károly, akiket Petis László főszervező vezetett körül a parkoló alsó szintjén.

Holnap délelőtt rövid előadások során mutatják be a csapatok, hogy mit tudnak a járművek, kora délután pedig indul a városi felvonulás. Az útvonal: Egyetem / Sétálóutca / Városháza / Árkád / Egyetem.

10.19
A Széchenyi István Egyetem újonnan épített parkolólemezét elsőként alternatív hajtású járművek veszik birtokba. Már a horvát csapat is ideért, egyesek "tankolnak", mások sűrített levegős palackokat cipelnek. Az idő látszólag borongós, valójában kellemes, a levegőben ott a várakozás illata. Nézzünk kicsit körül, kik érkeztek meg elsőként a nemes viadalra!